dilluns, 22 de març del 2010

Aprenem com analitzar un software educatiu




Novament a l'aula, el dia 22 de Març, se'ns va mostrar com analitzar els softwares educatius (desconeguts fins ara per a mi), eina indispensable per a exercir com a docents a les aules en un futur.
En primer lloc, ja que alguns de nosaltres desconeixiem dita eina, se'ns va explicar que els softwares educatius, són eines educatives destinades a l'aprenentatge, les quals permeten el desenvolupament de diverses habilitats cognitives. Endemés, vam conéixer que n'hi havia de dos tipus, els coneguts amb el nom d'heurístics (oberts) i els coneguts amb el nom d'alogarítmics (tancats). La diferència bàsica entre ambdós, és que el primer es comporta d'una manera diferent en funció de com actua l'usuari, seria el cas de programes com ara Winlogo. En canvi, el darrer és un programa esterotipat, els quals predominen d'allò més, com ara el programa Clic conegut i usat per molts de nosaltres.
Endemés, la nostra mestra, ens va passar una guia per a que sabéssim a quins aspectes haviem de donar més rellevància alhora de triar un software educatiu per als nostres alumnes. Fet que em serà de gran ajud se'ns dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada